Управління Сайтом здійснює ТОВ “Гідрокран”, юридична особа, яка зареєстрована і діє відповідно до законодавства України (надалі – Компанія). У цій Політиці конфіденційності (надалі – «Політика») визначено порядок здійснення Компанією оброблення персональних даних, цілі використання таких персональних даних, взаємодію Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактну інформацію для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення за будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Користувача щодо захисту персональних даних.  

 

 Персональні дані.

Розпорядником персональних даних Користувачів Сайту є ТОВ «Гідрокран». При використанні користувачем Сайту Компанією здійснюється обробка наступних даних Користувача: – дані, що надаються при заповненні реєстраційних форм; – файли cookie; – IP-адреси; – параметри і налаштування браузерів. Компанія обробляє персональні дані, які надані користувачем Сайту як суб’єктом персональних даних в цілях використання Cайту, що відповідно до законодавства є згодою суб’єкта персональних даних на обробку персональних данних.  

Термін зберігання персональних даних.

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки. Після того, як суб’єкт персональних даних перестає бути користувачем Сайту (видалення облікового запису), його персональні дані автоматично видаляються. Персональні дані користувача також можуть бути видалені за вимогою такого користувача.  

Взаємодія Компанії з третіми особами стосовно персональних даних.

 Компанія не передає персональні дані третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб’єкта персональних даних або в інших випадках. Компанія вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми Компанії.  

Захист персональних даних.

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації від втрати, неправильного використання, зміни або знищення, однак, не гарантує абсолютний захист від загроз, що можуть виникнути поза межами обсягів регулювання Компанії. Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.  

 Умови доступу до персональних даних.

 Порядок доступу до персональних даних визначається умовами згоди користувача, наданої володільцю персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону. Відстрочення або відмова у доступі до персональних даних можуть бути оскаржені до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або суду.  

Права суб’єкта персональних даних.

Права користувача як суб’єкта персональних даних визначаються Законом України «Про захист персональних даних». Для отримання доступу, внесення змін, оновлення, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, які були надані користувачем Компанії відповідно до цієї Політики, користувач може звернутися до Компанії електронною поштою за адресою .   

Зміни до Політики.

 Компанія залишає за собою право в будь-який час і без попередження змінювати або доповнювати цю Політику без попереднього повідомлення Користувачів

error: